Burgerzaken: een vakgebied dat nooit stil staat

Burgerzaken is een vakgebied dat nooit stil staat. Gemeenten hebben te maken met steeds veranderende wet- en regelgeving, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digitale dienstverlening en een groeiende vraag van burgers om snelle en efficiënte dienstverlening. Het is dan ook van groot belang dat de bezetting op de afdeling burgerzaken op orde is. Maar wat als er tijdelijk extra capaciteit nodig is? Waarom is investeren in tijdelijk personeel via BS Flex dan slim?

  1. Flexibiliteit
    Met tijdelijk personeel via BS Flex kunt u snel inspelen op veranderende omstandigheden. Bijvoorbeeld bij drukte door een piek in aanvragen van reisdocumenten. Het aannemen van nieuw vast personeel kan een lange procedure zijn, terwijl tijdelijk personeel al binnen korte tijd inzetbaar is. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit voor uw organisatie.

  2. Expertise en kennis
    Het inschakelen van tijdelijk personeel kan ook zorgen voor meer expertise en kennis op de afdeling burgerzaken. Bijvoorbeeld als er behoefte is aan extra kennis op het gebied van nieuwe wet- en regelgeving of digitale ontwikkelingen. Tijdelijk personeel brengt vaak nieuwe kennis en ervaring mee, wat kan bijdragen aan een nog betere dienstverlening voor uw burgers.

  3. Kostenbesparing
    Het inhuren van tijdelijk personeel kan uiteindelijk ook kostenbesparend werken. Het aannemen van nieuw vast personeel brengt vaak hoge kosten met zich mee, voor onder andere de werving en selectie, opleiding en inwerkperiodes. Bij tijdelijk personeel zijn deze kosten vaak lager en er wordt alleen betaald voor de daadwerkelijke gewerkte uren.

BS Flex: uw partner in tijdelijk personeel voor burgerzaken
Bij BS Flex begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk een optimale personele bezetting op de afdeling burgerzaken is. Wij hebben brede kennis en expertise op de gebieden BRP, Burgerlijke Stand, IPR, Verkiezingen, Dienstverlening en Nationaliteit en kunnen snel schakelen bij de inzet van tijdelijk personeel. Met onze ervaring in de gemeentelijke markt vinden wij voor iedere opdrachtgever de juiste kandidaat. Investeer slim en maak gebruik van tijdelijk personeel om flexibel en kostenefficiënt in te spelen op veranderingen binnen uw organisatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening en hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw afdeling burgerzaken. Wij staan voor u klaar!